BEDRIFTSTEKNOLOGI

Få norske menyer i WinAmp

Har du lyst på norskspråklige menyer i din MP3-spiller? En norsk språkpakke for nyere utgaver av WinAmp er nå tilgjengelig.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
9. okt. 1999 - 12:30
WinAmp-logoen. <i>Illustrasjon:  WinAmp</i>
WinAmp-logoen. Illustrasjon:  WinAmp

Siden versjon 2.10 har det i Nullsofts MP3-avspiller - WinAmp - vært mulig å lage språkpakker slik at menyene blir tilgjengelige på andre språk enn engelsk.

En norsk språkpakke har vært tilgjengelig på Internett en stund allerede, men det ser foreløpig ikke ut til at den er blitt lagt ut på Nullsoft sitt nettsted.

Du kan likevel laste ned filen her: Norske menyer for WinAmp

Filen, som heter no100.lng, kan legges hvor du måtte ønske på harddisken din, men det naturlige vil selvsagt være å legge den i samme katalog som resten av WinAmp. Så starter du WinAmp og trykker tastekombinasjonen 'Ctrl + p' (eventuelt velger menyen 'Options/Preferences'). I det vinduet som da åpner seg finner du et område hvor det står "Language Pack". Du trykker da på knappen i dette feltet og velger fra filutforskeren som da åpner seg hvilken språkpakke du ønsker å bruke.

For å få WinAmp til å bruke språkpakken, må du starte programmet på nytt.

− Vi kommer til å gå gjennom sakskomplekset og hva vi har av retningslinjer, og vurdere om det er områder der det skal strammes inn, sier kommunikasjonsdirektør i Statsbygg, Hege Njaa Aschim.
Les også

– Situasjonen er problematisk

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra