BEDRIFTSTEKNOLOGI

Får opp farten på de virtuelle PC-ene

En ny funksjon fra Expand Networks løser problemer knyttet til ytelsen på virtuelle PC-er.

29. nov. 2007 - 10:33

Expand Networks, kjent spesialist på løsninger for å optimere spredte nettverk (WAN), skriver i en e-post til digi.no at de nå tar tak i problemer knyttet til virtualisering av PC-er. De sikrer ytelsen til applikasjoner over nettverket, og oppnår samtidig en effektiv implementering av Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Prinsippet er at Expand legger opp tjenestekvalitet i lag 7 («Layer-7 QoS») til å prioritere forretningskritiske applikasjoner og støtte VDI-protokollen på en måte som «opphever problemet med ellers tungt belastede infrastrukturer».

– I og med at QoS ikke bare sørger for at prioriteringen for applikasjonene ligger riktig, men også formaterer ulike data til enkle og hurtig overførbare pakker, har komprimeringsteknologien stort fokus på at båndbredden holder hva den lover, heter det.

Integrasjonen mellom tjenestekvalitet og komprimering gjør det mulig å overføre filer opp til 900 prosent raskere. Expand lover at forsinkelser, usikker båndbredde og mistilpassede prioriteringer for viktige applikasjoner ikke lenger skal kunne true den virtuelle infrastrukturen.

Økt tilgjengelighet og fleksibilitet for VDI skal ifølge Expand innebære påtakelig lavere IT-kostnader og høyere produktivitet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.