FINN ansetter internasjonal direktør

Robert Steen blir ny internasjonal direktør i Schibsted-selskapet FINN. Steen skal sørge for at FINN blir funnet i utlandet.

Robert Steen blir ny internasjonal direktør i Schibsted-selskapet FINN. Steen skal sørge for at FINN blir funnet i utlandet.

Robert Steen er et ubeskrevet blad i den norske internettbransjen. Nå trer 38-åringen inn som sjef for Schibsted-selskapet FINNs internasjonale satsning. Steens jobb blir først og fremst å analysere de markedene som skal erobres av nettjenesten Finn.no

Tidligere har han jobbet med tradisjonell industri, uten at det hindrer ham i å hoppe på Internett-toget.

- Jeg tror at den bakgrunnen jeg har kan komme FINN til gode. Jeg har mye internasjonal erfaring som kan være god å ha når man skal inn på dette markedet, sier Steen til digi.no.

- Dette er veldig spennende. Selv om jeg ikke har noen Internett-kompetanse så har jeg erfaring fra industri, forvaltning og entreprenørbransjen, forteller den BI-utdannede siviløkonomen.

- Jeg har tro på konseptet til FINN. At det kan brukes i andre markeder enn i Norge er helt klart. Internett er et verktøy som ikke kjenner grenser. Den som ikke erkjenner det, er det ute med, mener Steen.

Det er først og fremst det nordiske markedet som vil bli analysert av FINNs nye internasjonale direktør, men han legger ikke skjul på at også resten av Europa er meget interessant.

Robert Steen begynner i den nye stillingen først om to tre måneder, så fort han har avsluttet sitt nåværende arbeidsforhold som økonomisjef i selskapet Invent.

Kontrakten med FINN ble undertegnet i slutten av mars.

Til toppen