KORTNYTT

Flere kvinner inn i ledelsen i Telenor

Hilde Tonne går fra teknologidirektør i Hydro til Telenors konsernledelse som utvides fra 8 til 9 personer.

7. mai 2007 - 09:01

Hilde Tonne, direktør i Hydro Olje & Energi, har akseptert et tilbud om å bli konserndirektør med ansvar for kommunikasjon i Telenor. Stillingen vil inngå i Telenors konsernledelse som dermed utvides fra 8 til 9 personer. Hun tiltrer 1. september i år.

Hilde Tonne er 41 år og utdannet ved NTH, Trondheim og RWTH Aachen, Tyskland. Hun er i dag teknologidirektør i Hydro Olje & Energi.

I perioden fra 1991 frem til 1999 hadde hun ulike stillinger i Saga Petroleum. De siste syv årene har Tonne hatt forskjellige lederstillinger i Hydro-konsernet - blant annet som kommunikasjonsdirektør i Hydro Olje & Energi.

- Tonne har erfaring fra internasjonal aktivitet med problemstillinger som har klare paralleller med våre, sier konsernsjef i Telenor, Jon Fredrik Baksaas.

Hilde Tonne etterfølger Anne-Sissel Skånvik som går over i ny lederstilling i Telenor ASA. Skånvik skal lede konsernets nye avdeling for myndighetskontakt. Avdelingen er direkte underlagt konsernsjefen, og har ansvar for Telenors arbeid rettet mot myndighetene. Skånvik fungerer i stillingen som kommunikasjonsdirektør frem til Tonne tiltrer 1. september.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.