Flipster - videospiller i kort-størrelse

Lytt til MP3-musikk, se MPEG-4-video, bruk den som diktafon, spill dataspill og se bilder på Flipster: En mikro-multimedia-maskin i kortstokk-størrelse.

Flipster er den første mikroportable MPEG-4-kompatible spilleren som i hvert fall vi har vært borti. Den skal kunne lagre og spille av både video, bilder og lyd, og du kan spille spill og dessuten bruke den som diktafon, lar vi oss fortelle.

Dingsen kommer fra California-selskapet Pogo Products,kjører Windows CE, inneholder Windows Media Player, og har valgfritt 64 eller 128 MB lagringskapasitet. I tillegg kan man utvide med MMC- eller SD-kort, og sammen med Flipster får man progrmavare som skal gjøre det enkelt å overføre filer fra datamaskinen.

Selskapet reklamerer med at spilleren er mindre enn en kortstokk, og den ser ut som en Motorola-telefon med sin kamskjell-inspirerte design.


Nå kan en alltids innvende at det er litt for lite lagringskapasitet i dingsen til at den kan få noen stor utbredelse, men selskapet krydrer retten litt ved å love ekspansjonsmuligheter via en plugg, som skal gjøre det mulig å koble til digitalkamera, TV-tuner eller trådløs kommunikasjon. Flipster skal selges for litt over 3200 kroner i USA, opplyser Pogo på sine nettsider".

Til toppen