For mannen som har (nesten) alt

Gladmelding til alle kjekt-å-ha-menn som bare MÅ ha siste skrik innen vibrerende stoler, high-tech flaskeåpnere og elektriske nesehårfjernere: Gjør klart kredittkortet - Sharper Image åpner eget auksjonsnettsted.

Gladmelding til alle kjekt-å-ha-menn som bare MÅ ha siste skrik innen vibrerende stoler, high-tech flaskeåpnere og elektriske nesehårfjernere: Gjør klart kredittkortet - Sharper Image åpner eget auksjonsnettsted.

Tjofadderittan folkens - unnskyld den gladkristne tonen, men jeg har nettopp svidd av 39 dollar på nettet og gleder meg som en beibi.
Om få dager får jeg nemlig Turbo-Groomer™ i posten - nå "better than ever", ifølge Sharper Image, som med glans har klart å overbevise undertegnede om at avbildede gjenstand er den beste måten å trimme bort upraktiske hårtuster fra nesa og øra på.
Turbo Groomer
Det skal få busta til å reise seg på frøken Sambo, tenker jeg. Hvilket forsåvidt ikke betyr noen verdens ting, da jeg jo vil få utstyr til å fjerne den også..

Best å stoppe der, tenker jeg.

For alt dette er egentlig bare for å fortelle at du nå kan skaffe deg all verdens kule ting du neppe har bruk for til priser som du selv er med på å bestemme. Mandag til uka åpner nemlig Sharper Image et auksjonsnettsted som helt og fullt er dedikert mer eller mindre (u)nyttige produkter for Broderskapet dingsefetisjistenes klubb.
City Bug
Produkter som for eksempel City Bug - som før auksjonene kommer i gang er priset til usle 699 dollar. City Bug er en sparkesykkel for de som liker å skryte på seg alvorlige kneskader fra den tiden de aspirerte til deltakelse på de fleste aldersbestemte landslag.. Den flammerøde City Bug er nemlig utstyrt med en bortimot lyd- og vibrasjonsfri elektromotor som svipper deg eksosfritt forbi alt som smaker av kø.Grip tak i styret, klem inn gassen og svosj - du er kongen på stripa. Den etter sigende svært så potente motoren propellerer deg kjapt opp i en marsjfart på opptil 22 kilometer i timen.

Flere tips?

OK - har du stor nok pung, og det vil du jo sikkert også skryte på deg, kan du raskt få tømt også den dersom du faller for "Get-A-Way" - stolen som har det meste: Elektrohydraulisk fotskammel som bør få Citroën-ingeniørene til å rødme av skam, og innebygget Shiatsu-massasje er noe av det du veiledende får for 2995 kjappe.

Dollars, vel å merke.

Og er du en taktisk liten djevel som trenger å rettferdiggjøre anskaffelsen av en ryggpleiende stol, tør jeg foreslå et bud på Slam Man (299 dollar veiledende) - en datastyrt boksetrener som bare står og tar imot.

Tenk på Einar Lonstad og dælj løs.

Datadokka har i det minste pærer som lyser.

"Get-a-way"

Slam Man
Til toppen