BEDRIFTSTEKNOLOGI

Forlater EDB ErgoGroup

Visekonsernsjefen hopper av etter 20 år.

Haugerud forlater EDB ErgoGroup etter 20 år.
Haugerud forlater EDB ErgoGroup etter 20 år. Bilde: EDB ErgoGroup
12. juli 2011 - 09:18

Visekonsernsjef John-Arne Haugerud slutter i EDB ErgoGroup for å tiltre som administrerende direktør i VPS. Han har en avtale om å jobbe ut januar, og vil stå i stillingen frem til det, opplyser EDB ErgoGroups kommunikasjonsdirektør Geir Remman til digi.no

- Det er beklagelig at John-Arne Haugerud forlater EDB ErgoGroup. Han har vært en viktig bidragsyter for å få gjennomført fusjonen på en god måte med høyt fokus på våre kunder og en vellykket integrasjon, og samtidig bidratt til at selskapet har en fokusert strategi, sier konsernsjef Terje Mjøs i en børsmelding.

Haugerud har jobbet i EDB ErgoGroup i 20 år og har i denne perioden hatt ulike stillinger i konsernledelsen og vært sentral i den strategiske utviklingen av selskapet. Haugerud ledet EDB igjennom fusjonen med ErgoGroup, og har vært visekonsernsjef i det fusjonerte selskapet.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i EDB og nå EDB ErgoGroup. Norge og Norden har fortsatt behov for sterke regionale IT tjenesteleverandører. Gjennom fusjonen har vi etablert et norsk basert selskap som er i stand til å ivareta en slik posisjon, sier John-Arne Haugerud i en kommentar til avgangen.

EDB ErgoGroup fremlegger tall for andre kvartal onsdag morgen.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.