Første julegave levert av AkersMic

I min pågående julehandel på internettet bestilte jeg et PC spill fra AkersMic. Det har nå ankommet min hjemmeadresse og jeg kan opprettholde min status som den kule onkelen hos mine nevøer.

I min pågående julehandel på internettet bestilte jeg et PC spill fra AkersMic. Det har nå ankommet min hjemmeadresse og jeg kan opprettholde min status som den kule onkelen hos mine nevøer.

Jeg var tidligere i uke veldig skuffet da det så ut til at jeg skulle tape veddemålet om å gjøre all julehandel på Internett. Men i dag er humøret igjen stigende, for Akers Mic leverte som bestilt.
Mine nevøer er tre viltre gutter der den eldste er godt og vel 10 år, mens de to yngste er tvillinger på snart 10 år. Og for de som stusser på det kan jeg opplyse om at, joda det stemmer helt med tallene, og det er bare 14 måneder som skiller dem. Og joda, de har alle samme mor og far, som begge har overlevd så langt. Og neida, de tilhører heller ikke Smiths venner.


Kjekke gutter... egentlig. Når de ikke da alle tre oppholder seg i samme rom, samtidig for lenge. Gutter som fortsatt nok innser at faren deres er sterkere enn dem, men som aldri i livet ville innrømmet det høyt. Gutter som for bare et halvt år siden var over seg av begeistring for Pokemonkort, men som nå mener at det er noe for drittunger. Gutter som mener at basketball er den kuleste og barskeste sporten av alle idretter, men som bare kjenner en spiller..... Michael Jordan.

Gutter som enten synes du er enten teit eller kul. Og derfor kan du sikkert forstå, når jeg sier at en julegave til dem har stor betydning for en onkel. Og i anledning hadde jeg sjekket ut det seneste på PC spill fronten. Monkey Island 4 eller Return from Monkey Island, som er fulltittelen, har jeg blitt fortalt skal være en vinner i så måte.

Som sagt så gjort. Jeg hadde bestemt meg og bestilte spillet på nettbutikken www.aksermic.no. De lovte levering i løpet av få dager, dersom varen var på lager. Og i følge ordrekvitteringen som dumpet ned i min e-postkasse etter ett døgn, var den det. Og etter nok tre dager viste det seg at de heller ikke hadde løyet, for da ankom den i posten hjemme.

Det hele hadde gått meget smertefritt, bortsett fra de litt sure 35 kroner som jeg må betale i frakt- og fakturagebyr. Men som jeg også har sagt tidligere. I dette veddemålet er det ikke prisen som spiller den største rollen. Det er æren.... og en flaske brunt.
Akers Mic Online sikret den første julegaven i år, og forhåpentligvis fortsatt kul status hos mine nevøer.

Til toppen