Fortell om de beste utviklerverktøyene

Er du utvikler med gode eller dårlige erfaringer med utviklerprodukter? Fortell om det i digi.nos Ris & ros-seksjon.

Er du utvikler med gode eller dårlige erfaringer med utviklerprodukter? Fortell om det i digi.nos Ris & ros-seksjon.

Mange av digi.nos lesere er erfarne utviklere. Andre er "wannabes" med begrenset erfaring, men samtidig store ønsker om nettopp å opparbeide seg kunnskaper, også gjerne gjennom råd fra de som har holdt på en stund.

God verktøy er halve jobben, heter det. Utvalget av utviklerverktøy er stort, men langt fra alt er like godt laget. I tillegg er mange produkter tilpasset temmelig spesifikke oppgaver. For en nybegynner kan det derfor være vanskelig å orientere seg.

digi.no lanserte tidligere i år en Ris & ros-seksjon, hvor leserne kan fortelle andre lesere om sine erfaringer med ulike produkter og tjenester.

Vi vil nå oppfordre utviklere med litt tid til overs, til å skrive noen linjer om sitt favoritt utviklingsverktøy, både om hva som er bra, og hva som er mindre bra eller savnes.

Det er heller ingenting i veien for om omtale produkter som er helt ubrukelige. Det vil kunne spare andre for unødvendig prøving og feiling.

Ris & ros-seksjonen for utviklerverktøy finner du på denne siden.

Selvfølgelig er det også mulig å omtale andre typer produkter også. Mest aktivitet har det til nå vært i seksjonene for IP-telefoni og Internett-aksess.

Til toppen