KARRIERE

Frekk kopiering ødelegger kopimaskiner

Antall skader på kopimaskiner øker i julbords-sessongen, på grunn av svært tunge vedlegg og høy promille.

24. nov. 2005 - 10:01

Man skulle kanskje tro at jula var en stille tid med mindre jobbaktivitet. Det stemmer nok for mange, men ikke for reparatørene til kopimaskinprodusenten Canon. Selskapet hevder nemlig at festligheter i juletiden fører til 25 prosent økning i antallet reparasjonsforespørsler, melder CNET News.com

Klassikeren i julefylla er kopiering av bakenden på en medarbeider, og 32 prosent av Canons teknikere hevder at de har rykket ut for å reparere glassplater etter at kopiering av kroppsdeler har gått galt.

Men dette er ikke alt. Canon hevder 46 prosent av reparasjonene i denne perioden skyldes aktiviteter som har lite med arbeidet å gjøre.

Å knuse slike glass kan være pinlig nok, men enkelte episoder utvikler seg mer enn andre. En reparatør fra Nord-England forteller at han reparerte en maskin der en ung dame hadde sitttet på kopimaskinen. Situasjonen ble nok flere hakk mer pinlig fordi kopiene av baken hennes først begynte å strømme ut etter at maskinen var reparert, og da var alle hennes kolleger for lengst blitt edrue.

Canon øker nå glasstykkelsen med en millimeter.

Det har også forekommet tilfeller der mannerumper er kopiert. En reparatør foreslår, noe spøkefullt, at Canon kan inspisere bildene og de ansatte for å finne ut hvem den skyldige er.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.