BEDRIFTSTEKNOLOGI

- Garbage in gir garbage out

Harald Løvik i Oracle Norge er krass i sin kritikk av digis artikkel om Java og Oracle 8.

Harald Løvvik
23. juni 1997 - 18:08

Oppslaget om Java i Oracle8 holdt ikke normal Digi standard. Det var et utmerket eksempel på "garbage in - garbage out".

Artikkel fra Communication Week har en lang rekke faktiske feil som blir forsterket av oversettelsesfeil.

Fact: Oracle var den første database-leverandøren som støttet Java på serveren med vår Corba-baserte Web Application Server. Dette gjør det enkelt å lage server applikasjoner i Java med JDBC og JSQL. Dette virker både med Oracle7 og Oracle8.

I tillegg har vi sagt at vi vil bygge inn support for Java Virtual Machine direkte i kjernen på Oracle8. Dette vil komme i tillegg til de mulighetene som allerede eksisterer på Applikasjons-serveren. At vi noen gang har lovet dette for første versjon av O8 er tull.

At oversetteren har klart å gjøre vår "Data Mart" datavarehusløsning til "Data Smart" gjør artikkelen enda mer forvirrende. Jeg har videre vanskelig for å se at det er negativt at Oracle integrerer sine Data Mart produkter på NT på en optimal og "ikke religiøs" måte. Web Application Server med Corba support er ellers en del av Data Mart løsningen, slik at påstanden er feil.

Harald Løvvik

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.