BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gir nettbrukere lavere lokaltakst

Telia Norge tilbyr lokaltakst til sine Internett-brukere for 11 øre per minutt på dagtid og 7 øre per minutt på kveldstid. Fra april tilbyr selskapet en egen Internett-rabatt.

Frode Eriksen
10. mars 1999 - 15:28

- Vi ønsker å premiere de mest aktive og lojale kundene våre, sier direktør i Telia Norge, Nils Katla, i en pressemelding.

- I det siste har vi registrert en generell misnøye rettet mot Internett-leverandørene, som kritiseres for å ikke gi gode nok rabatter for surfing på Internett. Denne kampanjen er svar på tiltale, sier han.

En gjennomsnittlig nettbruker surfer i 140-150 timer per år, og får dermed en telefonregning for surfingen på over 1000 kroner i året. Til sammenlikning er en vanlig telefonregning på rundt 4000 kroner per år.

- I tillegg til å være en bonus for våre nåværende kunder, ønsker vi med dette å lokke flere private nettbrukere til å velge Telia som nettleverandør, sier Katla.

Fra april lanserer Telia InternettBonus der nettbrukerne kan kjøpe seg en rabatt på 20 prosent for ti kroner hver måned, noe som vil lønne seg for de som surfer mer enn seks timer i måneden. Surfer du i snitt én time hver dag, vil du spare rundt 480 kroner i året med InternettBonus, hevder Telia.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.