KARRIERE

Gjølme ny informasjonsdirektør i Posten

Elisabeth Hegg Gjølme, som i dag er informasjonsdirektør i Telenor Mobil, går over i samme stilling i Posten Norge 1. april.

Therese Werenskiold
13. jan. 2000 - 14:13

Elisabeth H. Gjølme (39) tiltrer i stillingen som informasjonsdirektør i Posten Norge 1. april i år. Hennes ansvarsområde vil bli ekstern og intern informasjon, samt pressekontakt, skriver Posten i en pressemelding.

Elisabeth Hegg Gjølme.
Elisabeth Hegg Gjølme.

Hun kommer fra stillingen som informasjonsdirektør i Telenor Mobil og har tidligere vært i tilsvarende stilling i Telenor Privat. Gjølme har hatt ulike informasjonssjefstillinger siden 1985, og har vært i Telenor-systemet i syv år. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI.

- Jeg fikk et tilbud fra Posten som hørtes spennende ut, forteller Gjølme til digi.no. Hun ser frem til å delta i de nye utfordringene Posten nå står overfor, og mener hun har erfaring som kan være nyttig å ha med seg for å videreutvikle informasjonsområdet i Posten.

Gjølme overtar stillingen etter Petter Skjelstad, som har vært i posten i ti år. Skjelsdal trekker seg på grunn av lederskiftet som finner sted første april.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra