AVTALER & KONTRAKTER

Global Knowledge får innpass i Norge

Den internasjonale kursleverandøren Global Knowledge kan bli store i Norge gjennom en avtale med Intelecom.

23. mai 2006 - 10:02

Global Knowledge er blant verdens største private leverandører av utdanning, utdanningstjenester og -programvare for IT-sektoren

Nå melder selskapet om sin største norske avtale så langt, med Intelecom, med kurs til teknisk personell. I tillegg åpner avtalen for muligheten til å leie instruktører og kurslokaler av Intelecom i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Rammeavtalen med Intelecom har en verdi på rundt tre millioner kroner og er den første store avtalen som Global Knowledge inngår i Norge etter at selskapet kjøpte Azlan Training.

Global Knowledge betegner avtalen med Intelecom som strategisk viktig.

Selskapet kan leie instruktører fra Intelecom til tekniske kurs på Alcatel, Cisco og Microsoft i store byer utenfor Oslo. Dette er instruktører som vil gjennomgå nødvendig sertifisering.

– Med denne avtalen kan vi nå tilby våre sertifiseringsprogram til bedrifter og organisasjoner i Bergen, Trondheim og Stavanger”, sier salgsansvarlig Per Helge Rolland Devold i Global Knowledge.

Intelecom er Alcatels største distributør og forhandler i det norske markedet. I tillegg selger selskapet løsninger fra Cisco og andre markedsledende aktører.

Kursavtalen består i tillegg av skreddersydde bedriftsinterne kurs eller spesialtilpasset opplæringsprogram for en eller flere personer som skal gjennomføre sertifiseringsprogram fra leverandører som Alcatel, Cisco og Microsoft, sier Ola-Petter Karlsrud i Intelecom.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.