Gratis Internett med ny VG-portal

VG har gått sammen med Internett-tilbyderen KPNQwest for å tilby gratis Internett og 'Norges første personifiserbare nettsenter' - det vil si en portal der brukerne er med å bestemme innholdet selv.

VG har gått sammen med Internett-tilbyderen KPNQwest for å tilby gratis Internett og 'Norges første personifiserbare nettsenter' - det vil si en portal der brukerne er med å bestemme innholdet selv.

I dag lanserer VG i samarbeid med KPNQwest det nye nettsenteret Enter.vg. Dette er, ifølge en pressemelding, startsiden og portalen som lar brukerne selv være redaktør. På en svært enkel måte kan brukerne sette opp hva de ønsker av innhold på startsiden, og nye endringer kan gjøres når som helst.

- Vi har skjønt at VG-leserne på nett er høyst forskjellige mennesker, med forskjellige behov. Den eneste måten å lage en startside som passer for alle, er å la hver enkelt bruker få være med å bestemme innholdet selv. Enter.vg er et enkelt personlig verktøy for den som vil ha mest mulig nytte av startsiden sin og ikke minst mest mulig gøy når man først er på nett, sier VGs avtroppende multimediasjef Frode Nielsen i pressemeldingen.

I tillegg til gratis Internett (bortsett fra tellerskrittene, da) og gratis e-post, kan Enter.vg by på nyheter fra en rekke forskjellige kilder som VG har skrevet avtale med, personlig fotoalbum, MP3-filer, favorittspill, snakk og diskusjon, postkortjeneste, personlig TV-guide, værmelding og horoskop.

Med andre ord; ikke så ulikt de andre portalene som Spray, SOL og Dagbladet: Start.

- Dette er bare begynnelsen. Det vil komme flere innholdsleverandører, funksjoner og tjenester i tiden fremover. Samtidig vil vi være svært lydhøre overfor hvilke moduler våre brukere ønsker seg i tillegg. Dette er jo et personlig nettsenter, og da må brukerne få lov å være med å bestemme innholdet, sier Nielsen.

For å bruke Enter.vg som personlig startside må man gjennom en registreringsprosedyre. Den kan enten gjøres direkte på nettet eller via en CD-rom som VG og KPNQwest nå deler ut gratis.

Til toppen