RESULTATERFINANS

Gratis på web om du har kort

SpareBank 1 Midt-Norge tilbyr gratis webløsning til kortkunder.

8. okt. 2000 - 07:08

SpareBank 1 Midt Norge har inngått en samarbeidsavtale med Mamut ASA slik at alle bankens bedriftskunder får tilbud om en gratis e-handelsløsning dersom de bruker Visa Business Card. Avtalen er på sikt tenkt å omfatte alle SpareBank 1 Gruppens 120.000 bedriftskunder i hele landet.

"Mamut for SpareBank 1"som løsningen blir hetende, skal være en komplett webløsning der brukeren kan skape og vedlikeholde sitt eget nettsted. Det eneste som kreves er en PC med tilknytning til Internett. Med dette verktøyet kan bedriftene etablere en egen webbutikk med produktbilder, prisliste og selskapspresentasjon på Internett.

Eilert Hanoa i Mamut forteller til digitoday.no at samarbeidet har kommet i stand med utgangspunkt i Mamuts ønske om å nå ut til en større brukermasse innenfor deres målgruppe, samt Sparebanken 1 sitt ønske om å tilby et bredere produkt til sine Visakort brukere. Kundene får gjennom dette tilbudet tilgang på ca 20 MB webplass, samt fri drift og vedlikehold av den løsningen som blir laget. I tillegg dekker Mamut den båndbredde som er nødvendig mot Internett. Dette er et produkt vi normalt tar ca 1000 kroner for, og er i store deler likt med vår eStart programpakke.

Hvor mange bedrifter som vil benytte seg av tilbudet er ikke sikkert, men kostnadene blir fordelt mellom banken og Mamut. I neste omgang er det derimot et siktemål at man skal tjene penger på dette, sier Hanoa til digitoday.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.