BEDRIFTSTEKNOLOGI

Halv million med familierabatt

500.000 nordmenn har kjøpt Telenors "Familie & Venner"-rabatt siden tjenesten ble introdusert i fjor høst.

Frode Eriksen
31. okt. 1997 - 17:32

Rabattordningen som Audhild og Konrad Rattikainen fra Bergen bestilte, ble registrert som nummer 500.000 og resulterte i en feiring i den gamle Telegrafbygningen i Bergen. Under markeringen mottok paret et gavekort på en reise for inntil kr 20.000, med oppfordring om å besøke venner eller familie de ellers ringer til.

Familie & Venner-rabatten ble lansert høsten 1996. Telenors egne undersøkelser blant privatabonnenter viser at det viktigste ved telefonen er muligheten for å holde kontakten med familie og venner. Dette behovet får den høyeste scoren, sammenlignet med en rekke mulige behov som kan tenkes løst ved hjelp av telekommunikasjon. Selv om telenettet i dag brukes til rask og effektiv overføring av data, bilde og lyd, er det fremdeles den personlige samtalen med et familiemedlem eller en venn som er viktigst for folk.

Telenor og Røde Kors valgt å gå sammen om denne markeringen for å understreke at kontakten telefonen skaper og mulighetene for å få lavere telefonregning er en god kombinasjon. Røde Kors har lang tradisjon for å oppfordre folk til å holde kontakt med hverandre.

En gjennomsnittskunde av Telenor sparer ca. 95 kr per kvartal på utenlandssamtaler, ca. 40 kr per kvartal på fjernsamtaler og ca. 50 kr per kvartal på lokalsamtaler.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.