Handel og Kontor starter samarbeid med JobMatch

Fagforbundet Handel og Kontor har inngått samarbeid med jobbsøkertjenesten JobMatch for å hjelpe egne medlemmer med jobbsøknader.

Fagforbundet Handel og Kontor har inngått samarbeid med jobbsøkertjenesten JobMatch for å hjelpe egne medlemmer med jobbsøknader.

Tilbudet til jobbsøkere skal utvides. Sammen med JobMatch skal LO-forbundet Handel og Kontor etablere en CV- tjeneste spesielt myntet på egne medlemmer som ønsker seg ny jobb.

JobMatch er egentlig en dansk nettjeneste, men har sammen med A-pressen etablert seg i Norge.
Flere A-presseaviser bruker tjenesten for å ta en bit av stillingsannonsemarkedet. Dette markedet er voksende, og mange aktører melder seg på i kampen om jobbsøkerne.

Handel og Kontors egen tjeneste, som er driftet av JobMatch, er underlagt fagforbundets egen nettside og har en annet design enn JobMatchs norske sider.

I en pressemelding fra Handel og Kontor skriver forbundet at den nye tjenesten hovedsakelig skal være en tjeneste for egne medlemmer. Tilbudet skal også være tilgjengelig for de som ikke har tilgang til Internett og forbundets konsulenter skal hjelpe disse å legge inn søknader og CV.
Les mer om jobbsøking på nettet:
Avviser at jobbdatabaser kan brukes til spionasje
Nok en jobbsøktjeneste som er "Europas største"
Jobbsøkere offentliggjort på Internett
StepStone frykter ikke aetat
A-etaten blir kommersiell

Til toppen