JUSS OG SAMFUNN

Hete hilsener på Valentins dag

Til søndag er det Valentins Dag. For deg som har vokst fra den uskyldsrosa romantikken, har jeg noen tips til e-post hilsener som er hakket hetere ...

Nina Furu
9. feb. 1999 - 09:20

Den 14. februar, altså kommende søndag, er det Valentins Dag - eller Alle Hjerters Dag, som den egentlig heter på norsk. De fleste av oss kjenner antagelig noen vi har lyst til å sende en hilsen denne dagen, og som de nett-borgere vi er, velger vi naturligvis et elektronisk medium.

Det er ikke vanskelig å finne nettsteder med Valentins Dag-kort. Problemet er bare at de simpelthen flommer over av rosa hjerter og kvitrende fugler og tyll og roser og uskyldsromantikk. Ikke et vondt ord om romantikk som sådan, men av og til foretrekker man jo kjærligheten litt hetere enn som så...

Så jeg har i stedet vært på nettjakt etter postkort for oss som er Kvinner med stor K heller enn småpiker. Og naturligvis for dere som er Menn med stor M.

Her er noe av det jeg fant:

Hvis du foretrekker det lekre og sofistikerte, så kikk på M@x Sexy Postcards. Her finner du flere typer av nydelige, polerte motiver, blant annet svart/hvitt-fotografier av fotografen Ernestine Reuben, og Marilyn Monroes berømte nakenbilder (på rødt) fra 1953.
Mindre smakfullt, men desto mer morsomt, er Strip-a-gram Postcards. Dette gratis nettstedet har et svært omfattende utvalg av animerte stripper-kort, og samlingen rommer såvel mannlige som kvinnelige modeller. Her har du altså sjansen til å gi noen en skikkelig "live"-opplevelse på skjermen sin, med hilsen fra deg. Så veldig nakent blir det ikke, men det er artig likevel.
Kjenner du noen med smak for det mer "avanserte", så kan du klikke innom Kinky Cards. Her finner du valentinskort med ris på stumpen-motiv og den slags. Det hele er gjort med betraktelig glimt i øyet, men noen av motivene er likevel en smule på kanten. Dette er altså ikke kort for hvemsomhelst, men snarere en hilsen til kun en helt spesiell venn eller venninne...
Spesiell er også The Shy Exhibitionist, som er en kvinne som på tross av sin sjenanse ikke gjør noen hemmelighet av at hun nyter å vise seg fram.Hun er vakker og veldreid, og har valgt ut en serie amatørbilder av seg selv som e-post kort. Dette nettstedet er både privat og intimt, og dermed også erotisk på et langt dypere plan enn det rent visuelle. Verd et besøk helt uavhengig av postkortene, spør du meg - men det får heller bli en annen stjernestreif.
Til slutt: På den mer humoristiske siden er du nesten nødt til å kikke på Virtual Condoms. Dette er - av alle merkelige idéer - et nettsted der du kan sende e-post kort med kjendiser forkledd som kondomer (!!) Et smil i e-post kassen er jo heller ikke å forakte.

Ha en riktig varm og deilig Valentins Dag!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.