JUSS OG SAMFUNN

HjemmeNett kun med Explorer 4.0

Den nye testversjonen av HjemmeNett er foreløpig kun tilgjengelig om man bruker Microsoft-nettleseren Internet Explorer, versjon 4.0.

Hilde Nyman
4. nov. 1998 - 16:41

Utviklingssjef i HjemmeNett, Bård Brænde bekrefter at den nye testversjonen som nå er tilgjengelig på nettstedet, foreløpig er forbeholdt nettbrukere som bruker Microsfts nettleser Internet Explorer.

- Grunnen er at Netscape for kort tid siden kom med en ny versjon, 4.5-utgaven. Navigasjonen vi har på den nye tjenesten må fungere ordentlig før den blir lagt ut, sier Brænde til digi.no.

På HjemmeNetts sider får man opp følgende beskjed ved prøving av den nye tjenesten: "HjemmeNett 2.0 finnes foreløpig for Microsoft Internet Explorer 4.0. (Netscape kommer i løpet av denne uken)."

- Vi har en fungerende versjon for de andre Netscape-nettleserne, men vil vente til vi er sikre på at det fungerer også med 4.5-versjonen.

- Dere er ikke redd dette ekskluderer lesere?

- Nei, vi ligger bare 48 timer bak. Vi har lansert en testversjon, og ber om tilbakemelding, slik at når vi lanserer på ordentlig, er ting riktig, sier Brænde, og lover at også Netscape-brukere skal få prøve nye HjemmeNett i løpet av uken.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra