BEDRIFTSTEKNOLOGI

HP: Lenge leve Intel-serveren...

Hewlett-Packard skal angivelig være først ut med et oppgraderingsprogram for Intel-baserte servere som skal gjøre det mulig å oppgradere serverne til nyere prosessorarkitekturer, deriblant Merced.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. mai 1998 - 16:29

Oppgraderingsprogrammet gjelder for HPs NetServer LX-systemer og tilbyr en oppgraderingsvei til Deschutes Slot 2, framtidige Slot-2-prosessorer eller Merced.

Meningen med programmet er å beskytte kundenes nåværende investeringer. Dette gjøres ved at mesteparten av systemet forblir uendret når systemet oppgraderes. I praksis kan dette bety at bare hovedkort og prosessor blir berørt.

Programmet skal ifølge Vegard Guttormsen, produktsjef for servere ved HP i Norge, være svært fordelaktig priset gjennom HPs innbytteprogram. Dette innbytteprogrammet skal tilby kundene en real innbyttepris for eldre servere ved oppgradering til nye systemer i NetServer LX familien.

Guttormsen forteller til digi.no at slike oppgraderingsprogrammer i lengre tid har vært vanlige på Unix-servere, og at HP nå er den første leverandøren som inntar en aktiv holdning til Merced.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.