BEDRIFTSTEKNOLOGI

Husk å hylle systemadministratoren i dag

System Administrator Appreciation Day feires for tiende gang.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
31. juli 2009 - 11:50

Dagen i dag, den siste fredagen i juli, er en internasjonal dag for å gi bedriftens systemadministratorer litt oppmerksomhet.

Derfor vil vi oppfordre bedrifter over det ganske land om å hente disse iherdige IT-menneskene ut av serverrommet en stakket stund og gjøre de andre i virksomheten oppmerksomme på hvilken viktig jobb vedkommende gjør for å holde hjulene i gang.

Ledelsen i bedriften bør kjøpe inn en liten oppmerksomhet (gaveideer finnes her), kanskje også gi en kake og en klem. Dette til en person som vanligvis bare får oppmerksomhet når noe går galt. Alt det vellykkede disse menneskene bedriver, er det ofte ingen som legger merke til, bortsett når de på magisk vis får pc-en din til å virke igjen. Husk at de fleste sysadminer ikke er som Rhino Thue.

Takk dem for alt det de gjør for deg og for at du skal få en enklere hverdag på arbeidsplassen. På denne siden er det eksempler på hva enkelte systemadministratorer i må stri med. Ikke kom og si at du selv må kunne håndtere slike floker!

En annen ting det kan være greit å tenke på, er at systemadministratoren sannsynligvis vet langt mer om deg enn det du vet om han eller henne.

Her her er forøvrig en sang til dagens hederspersoner:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.