BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hva lurer du på angående Windows 7?

Microsoft Norge stiller opp på Digi-TV for å svare på lesernes spørsmål.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
12. okt. 2009 - 15:24

I forkant av lanseringen av Windows 7, noe som skjer senere i oktober, kommer to representanter for Microsoft Norge til å stille opp på Digi TV for å fortelle hva som er nytt, samt å svare på spørsmål fra digi.no og Dinside.no, samt våre lesere.

Mye har blitt sagt og skrevet om Windows 7 allerede. I den anledning ønsker vi nå å invitere leserne til å foreslå hva vi kan spørre om. Er det noe som er uklart ved lanseringen av Windows 7? Er det noe ved operativsystemet du har slitt med å få svar på? Er det nyheter du ønsker nærmere belyst eller demonstrert? Er det mangler ved tidligere Windows-versjoner som du nå virkelig håper har blitt fikset?

Det vi spesielt ønsker oss, er bedriftsrelaterte spørmål om Windows 7. Men spør gjerne om andre ting også.

Ett unntak likevel: Typiske supportspørsmål fra dem som allerede bruker Windows 7, om hvordan individuelle problemer kan løses, kan vi ikke ta med i denne runden.

Gitt at vi skal gjøre opptaket allerede onsdag denne uken, er det fint om spørsmålene blir sendt inn innen tirsdag ettermiddag. Redaksjonene kommer til å velge ut de mest spennende spørsmålene, siden vi planlegger et opptak med forholdsvis begrenset lengde.

Vi har mottatt en rekke spørsmål og stenger nå slusene. Det er selvfølgelig fortsatt mulig å spørre om ting i kommentarfeltet, men eventuelle svar kommer da på eget initiativ.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.