Hvor er det blitt av sex-tomten?

Therese maser som vanlig. Per Christian pakker innpå globoid, klør seg i hodet og fikler med teknologi.

Therese: Lenge siden vi har hørt noe fra sex-tomten, nå.

Per Christian: (fikler med et eller annet dyrt og lite) Mmmmm. Sex-tomten? Han som sendte sex-meldinger til alle mobiltelefonene for et års tid siden?
Therese: Ja. Jeg snakket med en venn av ham. Han hadde visstnok sendt tekstmelding til "alla nallar ('mobiltelefoner', eg. 'bamser' på svensk) i hela Norje" og det var "mycket bettre än bara att sända til nogra få..."
Per Christian: (Vurderer et øyeblikk å leie en eller annen Rumensk tenåring til å SMS-spamme svenskene, klarer ikke å bestemme seg) Jeg lurer på om vinningen ble større enn spinningen på prosjektet hans (tar opp dyr og fancy kalkulator som han fortsatt har problemer med å forstå hvordan man slår på).
Therese: Tror ikke akkurat han ble styrtrik. Dessuten var han kanskje god på bunnen - kanskje han måtte innse at det var litt harry det han hadde gjort. Hvorfor ble han kalt for sex-tomten, forresten?
PC: Fordi han slo til like før jul i fjor, eller i forfjor, blir det vel.. altså, like før jul i 1999..(tar opp en splitter ny Cassiopeia lommedatamaskin og prøver å forstå kalenderfunksjonen)
Therese: OK. Skjønner. Nå er det mailer med advarsler om mobilvirus som er det største irritasjonsmomentet. Det er verre enn å få en sånn en dumpende ned i innboksen hvert femte minutt enn én sex-melding på mobiltelefonen, én gang i året...
PC: Hepps.
Therese: Bare hør på dette: "Hvis mobiltelefonen din ringer og du får følgende melding på displayet: !?UNAVAILABLE!? IKKE svar. Avslutt oppringningen øyeblikkelig. Hvis du svarer blir mobiltelefonen infisert av virus som sletter all IMEI og IMSI informasjon både fra mobiltelefonen og SIM kortet, og man blir nødt til å skaffe seg ny telefon. Både Motorola og Nokia har bekreftet denne informasjonen. I USA har over 3 millioner mobiltelefoner blitt infisert av viruset. Du kan sjekke informasjonen på CNN's webside. Gi beskjed videre til alle som har mobiltelefon." Puh! Lurer på hvor mange som går på limpinnen. Det er ikke få! Lurer på hva som får folk til å sende slike mailer i utgangspunktet også. Ææh!
PC: Det der er nok bærre bøff, ja.
Therese: Fikk forresten en påstått morsom vits på SMS her forleden.. Tore på sporet har funnet søstera til Askepott. Hun er lesbisk og heter Slikkepott.
PC: Slutt opp å sex-SMS-spamme meg verbalt med lesbe-vitser! Ser jeg ut som jeg ikke har annet å holde på med?

Les mer om: