AVTALER & KONTRAKTER

Hydro forlenger med EDB

Fortsetter tre avtaler innen råvarehandel.

Aluminiums-giganten Norsk Hydro forlenger en avtale med EDB Ergogroup om utvikling og drift av selskapets applikasjon for råvareinnkjøp. Bildet er fra Hydros anlegg på Sunndal.
Aluminiums-giganten Norsk Hydro forlenger en avtale med EDB Ergogroup om utvikling og drift av selskapets applikasjon for råvareinnkjøp. Bildet er fra Hydros anlegg på Sunndal. Bilde: Norsk Hydro ASA

EDB Ergogroup melder mandag at Hydro forlenger tre avtaler med IT-selskapet. Avtalene gjelder videreutvikling, forvaltning og drift av aluminiumsgigantens system for råvarehandel og har en varighet på tre år, samt opsjon på ytterligere to år.

Verdien av kontraktene er på til sammen 17 millioner kroner i den faste treårsperioden.

– Hydro er en viktig kunde for EDB Ergogroup og vi er takknemlig for tilliten selskapet viser ved å velge oss som leverandør i tre år fremover. Vi har et langt og godt leverandør-forhold til Hydro, og jeg ser frem til å utvikle dette videre i avtaleperioden, sier Håvard Larsen, konserndirektør for Løsninger i EDB Ergogroup.

Systemet for råvarehandel som Hydro benytter seg av, Commodity Trading System, er utviklet av EDB Ergogroup. Den støtter handel av derivater og fysiske posisjoner i aluminiums-markedet. Den brukes for å håndtere kontrakter, rapportering og risikostyring.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.