AVTALER & KONTRAKTER

Hydro kvitter seg med Lotus Notes

Kjempeavtale for Microsoft.

Hydro har flere aluminiumsverk i Norge, som dette i Sunndal, men har til sammen omtrent 16 000 ansatte i mer enn hundre land.
Hydro har flere aluminiumsverk i Norge, som dette i Sunndal, men har til sammen omtrent 16 000 ansatte i mer enn hundre land. Bilde: Norsk Hydro ASA
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
1. sep. 2014 - 15:51

Microsoft Norge kunngjorde i dag at selskapet skal levere den nettskybaserte kontorløsningen Office 365 til 12 500 brukere i aluminiumselskapet Hydro. Dette en av selskapets aller største Office 365-avtale i Norge, men til digi.no forteller kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge, Christine Korme, at avtalene med DNV GL og Handelshøyskolen BI er enda større, uten at hun kommer med konkrete tall om dette.

Avtalen med Hydrao ble implementert den 1. juni i år og innebærer at Hydro velger bort IBMs Lotus Notes til selskapets IT-brukere.

– Microsoft leverer produkter som alle kjenner til, men som også er av god kvalitet. Office 365 dekker våre ansattes praktiske behov på farten, og derfor er dette den beste løsningen for Hydro. Cloud-løsningen gir oss den fleksibiliteten som vi trenger ved at våre ansatte kan arbeide uansett hvor de befinner seg, uttaler Jo De Vliegher, CIO i Hydro, i en pressemelding.

Der heter det videre at Hydro ønsker å effektivisere hverdagen til selskapets brukere, men også bedre administrasjonen av klienter på tvers av mobiler, nettbrett og pc-er.

– Office 365 er et fornyingsprosjekt som passer i en bredere kontekst. Hydro har satt klare mål om å bli bedre, større og grønnere. Vi mener Office 365 blir en viktig hjørnestein for å støtte og muliggjøre strategien fra et IT-perspektiv. Denne avtalen gir oss verktøy og retning mot fremtiden, avslutter De Vliegher.

Korme sier at Microsoft Norge ikke uttaler seg om verdien på avtaler.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.