I overkant mye 'stæsj' på PC-en?

Programmet Blaze MediaConvert lar deg batch-konvertere bilder, lyd, video og animasjoner til et hvilket som helst filformat. Du bare velger ut alle filene du vil konvertere, starter jobben, så fikser Blaze MediaConvert resten.

I overkant mye 'stæsj' på PC-en?

Programmet Blaze MediaConvert lar deg batch-konvertere bilder, lyd, video og animasjoner til et hvilket som helst filformat. Du bare velger ut alle filene du vil konvertere, starter jobben, så fikser Blaze MediaConvert resten.

Musikk- og mulitmedia-interesserte databrukere vil en eller annen gang komme opp i en situasjon hvor de ønsker å konvertere fra ett filformat til et annet.

En vanlig konvertering vil typisk gå ut på å gjøre en stor fil mindre og mer håndterbar, men uten at det skal gå for mye utover kvaliteten. For en stor WAV-fil løser man for eksempel det ved å konvertere den til MP3 eller WMA.

Har du flere MP3-filer på maskinen din som du heller ønsker å brenne over på en CD, må disse igjen konverteres til WAV for at du skal få spilt av disse etter at de er brent over. Av tilsvarende årsaker ønsker mange også å konvertere mellom forskjellige bilde- og videoformater.

Blaze MediaConvert er en kraftfull multimedia gruppe-konverterer som støtter mer enn sytti bilde-, lyd-, animasjons- og videoformater. I motsetning til liknende programmer, er Blaze MediaConvert dermed i stand til å konvertere mellom nesten alle mulige multimediaformater.

Dette inkluderer konvertering fra CD til WAV, CD til MP3, CD til WMA, WAW til MP3, MP3 til WAW, WAV/MP3 til WMA, WMA til WAV/MP3, OGG til WAV, WAV til OGG, MP3 til CD Audio, WAV til CD, MP3 til CD, og WAV Compression.

Blaze MediaConvert kan også utføre to-veis videokonverteringer blant MPEG-1, MPEG-2, AVI, Multi-Page TIFF og FLIC. Video Constructoren kombinerer valgte bilder som rammer for å lage en video i det bestemte formatet. Video Decompileren lagrer alle rammene i den valgte video-filen som enkle bilder. De utpakkede bildene kan deretter lagres som BAY, BMP, GIF, JPG, PCX, PNG, PNM, RAS, RGB, TGA, TIFF og XPM.
Konverteringene er enkle og rett frem å bruke. Du velger enkelt og greit den typen konvertering du ønsker å foreta, legger til filene for konvertering, velger hvilket format du vil omgjøre de til, og trykker på konverteringsknappen. Så er det bare å sette seg ned og vente til programmet er ferdig med jobben.

Med i programmet følger det med en fyldig hjelpemeny som forklarer deg steg for steg hva du skal gjøre for å utføre ønsket konvertering.

Alle funksjoner i Blaze MediaConvert er pakket inn i et elegant og stilfullt grensesnitt som gjør programmet behagelig å jobbe med. Produsenten Mystik Media lar deg laste ned en 15 dagers prøveversjon. Prisen, dersom du ønsker å bruke programmet videre, ligger på 40 dollar - rundt 350 norske kroner.

Kilde: Online.no

Til toppen