BEDRIFTSTEKNOLOGI

IBM og Novell samarbeider om salgskampanje

Ved kjøp av server fra IBM og minst 25 brukerlisenser for Novells IntranetWare, få du nå en Pentium-PC og 25 ekstra IntranetWare-lisenser med på kjøpet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. aug. 1997 - 17:25

Kampanjen tillater forhandlerne av IBM og Novell å tilby Internett- og intranett-løsninger til sine kunder med en betydelig kostnadsbesparelse.

Serverne det er snakk om er IBMs PC Server 704 og PC Server 330. Tilbudet, som ble lansert tirsdag, gjelder ut året. PC-en som følger med som bonus er en IBM PC 300GL med 166MHz MMX prosessor, 32 MB RAM og 2.5 GB harddisk.

- Kundene ønsker å fullt dra nytte av Internett og intranett over deres eksisterende nettverk, sier Lineene Krasnow, visepresident for markedsføring av IBM PC Server, i en pressemelding.

- Den industriledende ytelsen og skalérbarheten til IBM PC Server koblet sammen med Novells IntranetWae er to verktøy de vil trenge.

- Novell og IBM er to selskaper som kundene kan henvende seg til for å løse deres databehandlings- og nettverksbehov, sier David Trotter, isepresident for kanal- og OEM-salg ved Novell.

- Dette oppgraderingstilbudet tilbyr NetWare brukere en rimelig mulighet for å utvide deres nettverksmuligheter til Internett.

I pressemedingen står ryktene om at IBM vil kjøpe Novell ukommentert.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.