RESULTATERFINANS

Idex åpner utviklingssenter i Boston

Skal sanke ny teknologi.

Idex-moduler er blitt stadig mindre. Senteret i Boston skal sørge for at selskapet holder tritt med den teknologiske utviklingen.
Idex-moduler er blitt stadig mindre. Senteret i Boston skal sørge for at selskapet holder tritt med den teknologiske utviklingen. Bilde: Idex
23. okt. 2013 - 12:30

Idex melder at de åpner et utviklingssenter i Boston på USAs østkyst, to dager etter å ha åpnet et kontor i Silicon Valley.

I likhet med kontoret i Silicon Valley bemannes utviklingssenteret i Boston med ledere fra PicoField Technologies som Idex kjøpte i september.

De to som nevnes i meldingen er teknologisjef Fred Benkley i Idex America, og «director of engineering i Idex America David Geoffroy. De er kjent som gründere i Validity, en av de to største konkurrentene til Idex etter at Apple kjøpte Authentec.

Oppgavene til senteret i Boston oppgis å være å utvide Idex’ patentportefølje, implementere nestegenerasjons fingeravtrykksensorer raskere, dra nytte av lokal kompetanse og styrke Idex’ globale tilstedeværelse i det mobile markedet.

Idex tror Apples bruk av fingeravtrykksleser i nye mobiltelefoner vil få andre leverandører til å følge etter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.