PR

IDG-redaktør haiet inn av Rakkenes

Move PR, Woldsdal & Partneres IT-spesialiserte PR-byrå, har fått en daglig leder på plass. Han heter Anders Løvøy og er redaktør for IDG-tidsskriftet Nettverk og Kommunikasjon.

Therese Werenskiold
5. jan. 2001 - 12:44

- Anders Løvøy sto øverst på ønskelisten da vi startet jakten på daglig leder i begynnelsen av desember, uttaler Kjell S. Rakkenes i en pressemelding.

Rakkenes har tidligere jobbet sammen med Løvøy i Computerworld, og føler seg sikker på at den nyansatte lederen har den teknologiske og kommunikasjonsfaglige ballasten som kreves til en slik jobb.

- Han har det der man snakker så mye om for tiden... empati!, sier Rakkenes til digitoday.

Rakkenes har selv vært med å etablere Move PR, som er et joint venture mellom av det svenske selskapet Move Public Relations AB og norske Woldsdal & Partnere.

Anders Løvøy har erfaring både som konsulent og systemutvikler og som IT-journalist og redaktør.

 Move PR Norge er et kommunikasjonsbyrå som spesialiserer seg IT og telekom.  Mer om selskapet: IT-bransjen får egne PR-rådgivere

- Selv om det har vært en vanskelig avgjørelse, så føler jeg et sterkt kall mot denne utfordringen. I en bransje som er så drevet av teknologi, er det ofte et stort gap i kompetanse på vei til målgruppen. Det gjør kommunikasjonen vanskeligere, og jeg er overbevist om at det er rom for et byrå som er spesialisert på IT-kunnskap, sier Løvøy i pressemeldingen.

IT-folk fra offentlig og privat sektor, og fra flere programvarehus og en rekke konsulenthus og forskning, er representert på årets liste.
Les også

Dette er Norges 50 fremste tech-kvinner

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.