SIKKERHET

Ingen cyberforsikring dekker løsepenger, men du loves hjelp til mye annet

En cyberforsikring for firmaet ditt trenger ikke være avskrekkende dyrt, men det er ikke en sovepute å hvile et uforberedt hode på.

Elmas Bećirović (If), Tina Tomter (Gjensidige), Sigurd Ulven (Eika) sier ingen av deres respektive selskaper vil være med på å betale løsepenger.
Elmas Bećirović (If), Tina Tomter (Gjensidige), Sigurd Ulven (Eika) sier ingen av deres respektive selskaper vil være med på å betale løsepenger. Foto: If/Gjensidige/Johnny Vaet Nordskog
22. feb. 2024 - 05:00
Are Thunes Samsonsen

Har du tips til meg?

Jeg innrømmer det, jeg er både geek og nerd. Min første datamaskin var en C128, og siden dengang har det gått slag i slag. Jeg blir fysisk uvel av å ikke bygge PC regelmessig, og jeg har flere gadgets enn strengt tatt godt er. Takk og lov at jeg jobber et sted der også andre vet verdien av å overklokke et grafikkort og vannkjøle PCen.

Jeg skriver om mye forskjellig innen IT og teknologi, men spesielt forbrukerteknologi, kunstig intelligens, personvern, IT-sikkerhet og innovasjon. Har du informasjon om noe jeg burde skrive om, kontakt meg gjerne:

Tlf/Signal: (+47) 95 25 94 96
E-post: are@digi.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.