Ingen konjunkturavgift for Telenor uansett

Frem og tilbake er like langt. Uansett hva politikerne velger å gjøre slipper Telenor unna konjunkturavgiften for Fornebu.

Frem og tilbake er like langt. Uansett hva politikerne velger å gjøre slipper Telenor unna konjunkturavgiften for Fornebu.

Telenor dementerer nå at selskapet rammes av konjunkturavgiften.

Etter å ha foretatt nærmere undersøkelser om saken konkluderer Telenor nå med at selskapet uansett ikke vil glede politikerne og finansdepartementet med store innbetalinger i form av konjunkturavgiften.

- Vi har nå undersøkt saken litt grundigere, sier Trond Bentestuen ved Telenor på Fornebu til digitoday.no, og det viser seg at alle de relevante kontraktene er inngått før 18. november i fjor.

- Kontrakter på næringsbygg inngått før 18.november slipper denne avgiften, bekrefter den ansvarlige i Finansdepartementet, Ragnhild Holm til digitoday.no, som forøvrig kan legge til at departementet ikke har forskriften klar enda.

Det er det jo heller ingen grunn til så lenge signalene nå tyder på at avgiften ikke vil bli innført.

- Prosjektet vårt vil dermed uansett ikke rammes av konjunkturavgiften fordi kontraktene ble inngått såpass tidlig, avslutter Bentestuen.

Til toppen