Ingen konspirasjoner

August Baumann forklarer hvorfor han går av.

Ingen konspirasjoner
August Baumann avviser at det er noen dramatikk i at han nå forlater NetCom og TeliaSonera Norge. Bilde: Marius Jørgenrud

– Jeg skjønner det er lett å trekke frem konspirasjonsteoriene når det offentliggjøres at jeg går av i dag. I går gikk jo kommunikasjonsdirektøren av, og vi har jo lenge forhandlet om kjøp av Tele2. Men jeg kan forsikre om at det ikke er tilfelle. Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg har vært i Netcom i 15 år og ti år som toppleder. Da er det på tide å prøve noe annet i livet, sier August Baumann sluttet i dag som understreker at han har det aller beste forhold til sin gamle arbeidsgiver.

Han forteller at han ikke har noe konkret i kikkerten. Det eneste han har forpliktet seg til er å ikke begynne å jobbe for en konkurrent av TeliaSonera før en lengre karanteneperiode er over. Så han dukker nok ikke opp hos Telenor med det første.

– Jeg er jo en rastløs sjel og har ikke tenkt å ta for mye ferie nå, sier Baumann, som tilfeldigvis er inne og spiser litt lunsj. Han bruker dagen til å dekorere epletreet i hagen med julebelysning.

    Les også:

Les mer om: