Ingen tellerskritt til mobil

Trenden med gratis samtaler til mobil har landet i Norge, for en fast månedlig pris.

Trenden med gratis samtaler til mobil har landet i Norge, for en fast månedlig pris.

Telio var selskapet som gjorde det vanlig med null tellerskritt til fasttelefon. For en månedlig avgift kan man ringe så mye man vil til Norge, Vest-Europa og USA. Men ringer man til mobiltelefoner koster det 89 øre i minuttet.

I enkelte andre land har man også begynt å tilby abonnementer som fjerner tellerskrittene til mobiltelefon. Nå kommer One Call som første norske selskap med et slikt tilbud.

Med deres nye abonnement på bredbåndstelefoni kan man for 299 kroner i måneden ringe så mye man vil, både til fasttelefon og mobil i Norge.

Direktør i One Call, Øistein Eriksen, tror dette er en trend. Han hevder lanseringen av One Free vil gi forbrukerne langt rimeligere telefonutgifter, ikke bare fordi tilbudet i seg selv er godt, men fordi det antakelig vil presse de andre leverandørene til å gi liknende tilbud.

– Vi gravlegger tellerskrittet, sier han i en pressemelding.

Helt fritt for tellerskritt er likevel abonnementet bare for vanlige samtaler i Norge. Ringer man utlandet begynner regningen å løpe.

One Call tilbyr også bredbånd og mobiltelefoni, men tilbudet krever ikke at man har bredbånd fra samme selskap. Etablering koster 480 kroner, og inkluderer adapter som man kan plugge sin analoge telefon inn i.

One Call ble etablert i 2003 av Øistein Eriksen. Selskapet eies av blant andre Hafslund Venture, Pål Eivind Vegard og Øistein Eriksen.

Til toppen