Intel offentliggjorde nye varemerker

Intel avduket i går en serie nye varemerker og logoer for selskapets prosessorprodukter.

Intel avduket i går en serie nye varemerker og logoer for selskapets prosessorprodukter.

Som digi.no skrev rett før nyttår, var det ventet at Intel i går skulle avduke nye logoer, slagord og varemerker til selskapets prosessorer og plattformer. I tillegg er selskapets logo blitt endret for første gang på 37 år. Denne logoen ble lekket allerede sent i fjor, men selskapet har nå avduket en rekke andre nye logoer.

    Les også:

- Intel har blant de mest verdifulle varemerkene i verden, og vi har til hensikt å øke denne verdien ytterligere mens vi utvikler selskapet, sier Eric Kim, senior visepresident og daglig leder for Intels salgs- og markedsføringsgruppe, i en pressemelding.

Selskapets nye logo vises til høyre. Deretter følger logoene til plattformene VIIV, Centrino og Centrino Duo. VIIV er Intels nye plattform for stue-PC-er, mens Centrino og Centrino Duo er selskapets plattformer for bærbare PC-er hvor prosessoren er utstyrt med henholdsvis én og to kjerner.

Til slutt de nye logoene for Intels prosessorer. De nye varemerkene er Core Solo og Core Duo, som er nye prosessorer beregnet for bærbare PC-er. Disse har enten én eller to kjerner og er basert på arkitekturen Intel til nå har kalt Yonah. Prosessorene vil bli lansert senere denne uken.

Til toppen