Intel søker ingeniør til Opticom-prosjekt

Intel søker nå etter en ingeniør til polymérminne-prosjektet, hvor Hans Gude Gudesen og Opticom er involvert.

Intel søker nå etter en ingeniør til polymérminne-prosjektet, hvor Hans Gude Gudesen og Opticom er involvert.

Til tross for problemene i polymérminne-prosjektet til Opticom-selskapet Thin Film Electronics og Intel, er nå Intel ute etter å rekruttere nye folk til å utvikle polymérminne-teknologi ved avdelingen i Hillsboro i den amerikanske staten Oregon, melder digi.nos søsterpublikasjon iMarkedet.

Intel annonserer nå på sin egen hjemmeside etter en erfaren ingeniør til polymérminne-gruppen.

Ifølge Silicon Strategies ventes den erfarne ingeniøren å få jobben med p lede gruppen som skal integrere nye materialer og prosesseringsmetoder for å muliggjøre produksjon av ferdige polymérminne-produkter.

Silicon Strategies viser også til en anonym kilde som mener at Intel er inne i de avsluttende faser av utviklingen for masseproduksjon av polymérminne.

Likevel heter det i Intels jobbannonse etter en ny ingeniør, at utviklingsprogrammet fortsatt er i en "undersøkelsesfase" og at man fortsatt er på "leting etter muligheten for en ferro-elektrisk polymerminneteknologi".

Intels og Opticoms forsøk på å få ferdig en minnechip som inneholder plast eller polymérmateriale har vart i flere år, men Thin Film støtte på problemer i fjor høst. Siden den gang har Intels pengebidrag til Thin Film-prosjektet vært svært liten.

Jobbannonsen fra Intel kommer bare én måned etter at Intel-konkurrenten Advanced Micro Devices Inc., annonserte kjøpet av minneutviklingsselskapet Coatue Corp.

Flere IT-relaterte finansnyheter finner du på denne samlesiden hos iMarkedet.

Til toppen