KORTNYTT

Intellisearch vant kontrakt med Ericsson

10. sep. 2007 - 08:45

Det norske søkemotorselskapet er en spin-off fra medieovervåkingsselskapet Cyberwatcher. Selskapet har bygd sin søketeknologi på Microsofts .Net-rammeverk, og satser på å være en utfordrer til Fast i markedet for bedriftsinterne søketjenester.

Nå melder selskapet at de har fått en verdensomspennende kontrakt med den svenske telegiganten Ericsson.

Ericsson skal bruke Intellisearch som sentral informasjonstilgang til deres globale dokumenthåndteringløsning basert på EMC Documentum. Systemet brukes av hele 40.000 Ericsson-ansatte på verdensbasis.

– Vi er fornøyd med at Ericsson tilgjengeliggjør IntelliSearch Enterprise som søkeverktøy mot deres EMC Documentum-løsning. Denne avtalen illustrerer kundenytten og ytelsen IntelliSearch utgjør som sentral søkeløsning i EMC Documentum. EMC Documentum markedet er et stort og spennende marked som vi vil fokusere på fremover, sier Harald Jellum, administrerende direktør i IntelliSearch, i en pressemelding.

Avtalen innbærer installasjon og oppsett av IntelliSearch Enterprise for EMC Documentum, samt lisenser og support. Intellisearch oppgir ikke hvor stor kontrakt det dreier seg om, utover å si at det utgjør en årlig sum i millionklassen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.