Internett er mer enn hjemmesider

Med utspring i SiO-Data skal WebCom sørge for å tilby bedrifter profesjonell hjelp innen web-teknologi, med skreddersydde internett-opplegg.

Med utspring i SiO-Data skal WebCom sørge for å tilby bedrifter profesjonell hjelp innen web-teknologi, med skreddersydde internett-opplegg.

- Vi tilbyr tjenester for hele IT-infrastrukturen til en bedrift. Ofte ser vi behov for større endringer hvis det skal være mening i å etablere dynamiske Internett-løsninger - og det er også ofte viktig å se på måten organisasjonen fungerer på totalt. Internett-mediet er spennende, men det må fungere i skjønn forening med andre profilbærere og andre medier, sier daglig leder i WebCom, Rune Semundseth til digi:tele.

- Vi har organisert oss i cyber-team, som inkluderer flere profesjoner som blant annet inkluderer design og journalistikk. En del av jobben er å bidra til en forståelse av hva internett kan bety for en bedrift. Ved å gjøre bruk av de ulike profesjonene mener vi at vi skaper et godt produkt for kunde, sier Semundseth, som også sier at selskapet har inngått et samarbeid med designbyrået GRID Strategisk Design.

Semundseth mener selskapet skal kunne tjene penger allerede i 1997, selv om det er lite. Først fra 1998 regner han med at det hele vil ta av. -Vi har kunder med oss fra SiO-Data og er allerede havnet i en posisjon der vi får oppdrag fra andre, blant annet Telenor Online. Dette gjør at vi allerede er i stand til å tjene penger.

Det er flere tidligere medarbeidere i SiO-Data som er med over i WebCom. Databedriften valgte etter et millionunderskudd i 1995 å skille ut web-biten i et eget selskap. WebCom er et datterselskap av Studentsamskipnaden i Oslo, på linje med blant annet SiO-Data.

Til toppen