Interpost? Hva er Interpost?

Tilsynet som er satt til å passe på dine rettigheter i datanettverkene, har ikke en gang hørt om Postens satsing på Internett.

Tilsynet som er satt til å passe på dine rettigheter i datanettverkene, har ikke en gang hørt om Postens satsing på Internett.

- Skal jeg være helt ærlig med deg, så må jeg si at saksbehandleren stilte samme spørsmål som meg da jeg spurte henne om denne saken, sier informasjonssjef Hege Njaa i Datatilsynet til digi.no og fortsetter:

- Interpost? Hva er Interpost?

Datatilsynets reaksjon kommer etter at digi.no har stilt spørsmål om hvorfor tilsynet har valgt å stoppe den elektroniske telefonkatalogen hos SOL, mens den samme katalogen ligger på nettstedet hos Interpost. SOLs katalog brøt mot konsesjonsvilkårene Telenor har fått for katalogen, opplyser Datatilsynet.

- Jeg finner ikke noe i arkivet på Interpost, men om de har lagt ut telefonkatalogen på Internett, vil vi ta kontakt med dem for å se nærmere på saken, sier den ellers så driftige informasjonssjefen og må bare innrømme at når det gjelder Internett så ligger tilsynet på etterskudd.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at Interpost altså er Postens nettsatsing, som etter egne planer skal bli den største utfordrer til SOL i kampen om norske nettbrukere.

Til toppen