FINTECH

Bitcoin-veksler Sturle Sunde tror tiden jobber for ham

Landets mest profilerte bitcoin-veksler Sturle Sunde tror tiden og utviklingen jobber for ham i arbeidet med å strukturere virksomheten. Kampen for å få bedriftskonto i bank fortsetter.

UTVINNER IKKE: Sturle Melvær Sunde (45) konsentrerer virksomheten sin om å kjøpe og selge bitcoin, inntekten kommer fra marginene.  – Jeg hadde en gammel PC som utvant bitcoin for meg tidligere. Overskuddsvarmen var koblet til den vannbårne varmen i huset, og bidro til oppvarming. Men nå utvinner jeg ikke bitcoin selv, forteller han. Inntil nylig har han greidd seg med ADSL-linje, nå har han supplert med fiber for å få redundans.
UTVINNER IKKE: Sturle Melvær Sunde (45) konsentrerer virksomheten sin om å kjøpe og selge bitcoin, inntekten kommer fra marginene. – Jeg hadde en gammel PC som utvant bitcoin for meg tidligere. Overskuddsvarmen var koblet til den vannbårne varmen i huset, og bidro til oppvarming. Men nå utvinner jeg ikke bitcoin selv, forteller han. Inntil nylig har han greidd seg med ADSL-linje, nå har han supplert med fiber for å få redundans. Foto: Jørn-Arne Tomasgard
Jørn-Arne Tomasgard
1. apr. 2019 - 18:14
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.