Bitcoin-veksler Sturle Sunde tror tiden jobber for ham

Landets mest profilerte bitcoin-veksler Sturle Sunde tror tiden og utviklingen jobber for ham i arbeidet med å strukturere virksomheten. Kampen for å få bedriftskonto i bank fortsetter.

UTVINNER IKKE: Sturle Melvær Sunde (45) konsentrerer virksomheten sin om å kjøpe og selge bitcoin, inntekten kommer fra marginene.  – Jeg hadde en gammel PC som utvant bitcoin for meg tidligere. Overskuddsvarmen var koblet til den vannbårne varmen i huset, og bidro til oppvarming. Men nå utvinner jeg ikke bitcoin selv, forteller han. Inntil nylig har han greidd seg med ADSL-linje, nå har han supplert med fiber for å få redundans.
UTVINNER IKKE: Sturle Melvær Sunde (45) konsentrerer virksomheten sin om å kjøpe og selge bitcoin, inntekten kommer fra marginene. – Jeg hadde en gammel PC som utvant bitcoin for meg tidligere. Overskuddsvarmen var koblet til den vannbårne varmen i huset, og bidro til oppvarming. Men nå utvinner jeg ikke bitcoin selv, forteller han. Inntil nylig har han greidd seg med ADSL-linje, nå har han supplert med fiber for å få redundans. (Foto: Jørn-Arne Tomasgard)
EKSTRA

Landets mest profilerte bitcoin-veksler Sturle Sunde tror tiden og utviklingen jobber for ham i arbeidet med å strukturere virksomheten. Kampen for å få bedriftskonto i bank fortsetter.

  • FinTech

FLORØ (digi.no): Historien om forretningene til IT-mannen Sunde (45) er av det smått utrolige slaget. Fra sofakroken hjemme i eneboligen i Florø med ADSL-linje og en bærbar PC av eldre årgang har han hvert av de to siste årene vekslet bitcoin for 200 millioner kroner og gjort forretning på marginene. I 2017 var han en av Flora kommunes største skatteytere med en skattbar inntekt på 8 millioner kroner.

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Juletilbud: 700 kr i rabatt første år. Som Ekstra abonnent får du tilgang til 45 eksklusive saker hver uke.
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen