BEDRIFTSTEKNOLOGI

IT Factory overlater løsningene til andre

Danske IT Factory vil konsentrere seg om å lage moduler til Notes-applikasjoner. Utviklingen av løsninger basert på modulene overlates til partnerne.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
29. okt. 1999 - 12:20

Eks-IBM-er Jan-Elling Skaugerum, country manager for IT Factory i Norge, forteller til digi.no at selskapet ønsker å framstå som en objektfabrikk, ikke en løsningsleverandør. IT Factory annonserte sin partner nummer 200 og er dermed det selskapet med flest partnere innen Notes/Domino-teknologi etter Lotus selv.

Jan-Elling Skaugerum. <i>Foto:  Harald Brombach</i>
Jan-Elling Skaugerum. Foto:  Harald Brombach

Selskapet lanserte denne uken også en ny webportal – ITF.Community. Denne vil tilby kunder og partnere mange verktøy og ressurser for videre utvikling av Notes-løsninger.

Skaugerum forteller at portalen vil kunne tilby løsninger fra alle partnerne. Dette betyr at selv små selskaper får en omfattende markedsføringskanal for sine løsninger.

IT Factory har hatt en avdeling i Norge i bortimot ett år nå. I løpet av denne tiden har selskapet skaffet seg 25 norske kunder, men Skaugerum forteller at selskapet er i dialog med alle de store Notes-brukerne i Norge.

Alt salget foregår likevel gjennom partnerne i Norge, blant annet via Merkantildata og EDB-gruppen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.