IT-gigant vil flytte til IT-Fornebu

HP-Norge-sjef Eivind Roald tar snart med 500 ansatte til IT-Fornebu.

IT-gigant vil flytte til IT-Fornebu

HP-Norge-sjef Eivind Roald tar snart med 500 ansatte til IT-Fornebu.

IT-Fornebu kan snart få Norges største IT-leverandør, HP Norge med på laget.

Med Telenor, Accenture, Aker Kværner og 75 IT-bedrifter i terminalbygget, huser IT-Fornebu 11.000 arbeidsplasser. Nå skal også HP-Norge være i sluttforhandlinger om å etablere seg der.

Ifølge Asker og Bærum Budstikke skal det være IT-Fornebus portalprosjekt som er under oppføring utenfor Terminalbygget, som med stor sannsynlighet blir HPs nye arbeidsplass.

Administrerende direktør Erik Løfsnes i IT-Fornebu bekrefter til Budstikka at de nå er i sluttforhandlinger med IT-giganten, og at leiekontrakten er ferdigforhandlet.

Portalprosjektet består av fire kontorskip med en såkalt «hub» i midten, til sammen nærmere 28.000 kvadratmeter. Leieforhandlingene med HP dreier seg om de to nordlige bygningene på tilsammen drøye 8.000 kvadratmeter. Disse skal stå innflyttingsklare sommeren 2009.

Informsjonssjef Ragnhild Hærem Østmo sier til Budstikka at lokalene på Bryn har vært uhensiktsmessige. IT-gigantens ønske er å flytte til lokaler som reflekterer HPs virksomhet og posisjon, arkiktektonisk og miljømessig.

Til toppen