JUSS OG SAMFUNN

IT-giganten mener avtalen er så dårlig at de ikke har noen mulighet til å tjene penger

Kunden mener Tietoevry kunne tatt bedre forholdsregler da de gikk inn i avtalen: Pris er en påregnelig risiko i langvarige kontrakter. Tietoevry har risikoen for egne kalkyler, argumenteres det.

Tietoevrys hovedkontor på Fornebu. Selskapet krangler nå med en av sine største kunder for å sikre at de ikke taper penger på en driftsavtale hvor enkelte av prisvilkårene skal skrive seg helt tilbake til 2007.
Tietoevrys hovedkontor på Fornebu. Selskapet krangler nå med en av sine største kunder for å sikre at de ikke taper penger på en driftsavtale hvor enkelte av prisvilkårene skal skrive seg helt tilbake til 2007. Foto: Trygve Indrelid/NTB
17. nov. 2023 - 05:00

Sparebank1 krangler med tjenesteleverandør Tietoevry etter at det skal ha oppstått uenigheter i avtaleforholdet. Om partene ikke kommer til enighet, vil to og en halv millioner bankkunder påvirkes.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.