Jarle Ørnebo ny sjef i Digtective

Den tidligere markedssjefen i Active ISP, Jarle Ørnebo, blir ny daglig leder i Internett-selskapet Digtective.

Den tidligere markedssjefen i Active ISP, Jarle Ørnebo, blir ny daglig leder i Internett-selskapet Digtective.

- Alle markedsførere i alle selskaper trenger tilbakemelding fra markedet om hvor godt de presterer i forhold til markedet og egne målsettinger. Digtective sin teknologi er i verdensklasse og hjelper bedrifter til å fatte svært presise beslutniger på hva som virker og ikke virker for dem på Internett, sier Jarle Ørnebo som en forklaring på hvorfor han velger å begynne i selskapet.

Styreformann Thor-Ivar Mathisen i Digtective sier seg svært fornøyd med å ha sikret seg den tidligere markedssjefen i Active ISP.

- Hans lange erfaring innen markedsføring og Internett er en styrke. Ørnebo var markedssjef i Active ISP som var Europas største enkeltstående annonsør på Internett i år 2000, sier Mathisen.

Digtective.com AS er et selskap som har spesialisert seg på måling og kartlegging av brukeradferd på Internett gjennom sine produkter Vektor og Atlas. Selskapet har mange mindre og større nettannonsører som sine kunder, i tillegg til de fleste mediebyråene. Digtective hjelper bedrifter til å kunne måle markedsaktiviteter opp mot konkurrentenes aktiviteter direkte relatert mot fastsatte kundesegmenter. På denne måten kan selskaper optimalisere sin markedsmiks i de ulike faser av kjøpsprosessen.

Til toppen