Josef Nalbant blir sjef for supporttjeneste i SAP Norge


Josef Nalbant, landssjef for SAP Premium Engagement i SAP Norge.
Josef Nalbant, landssjef for SAP Premium Engagement i SAP Norge. (Foto: SAP)


Josef Nalbant har vært ansvarlig for SAPs partner-økosystem i Norge siden 2014 og tar nå over ansvaret for supporttjenesten «SAP Premium Engagement» i Norge. Det opplyser SAP Norge i en pressemelding

Som landssjef for SAP Premium Engagement vil Nalbant og hans team ha ansvaret for å gi bedrifter veiledning i større digitaliseringsprosesser. 

I sin tidligere rolle har Nalbant bidratt med å videreutvikle og bygge opp en partnerkanal som selger, implementerer og vedlikeholder SAPs produkter og tjenester. 

– Vi har de siste årene jobbet målrettet for å få våre partnere til å komplementere hverandre i møtet med kunden slik at de kan tilby kunden en helhetlig innovasjonsplattform hvor digitale løsninger henger sømløst sammen og bruker data på en smart måte, sier Josef Nalbant. Det skal bli svært spennende å jobbe med SAP Premium Engagement, hvor vårt partner-engasjement fortsatt vil være en viktig del av misjonen: Å gjøre våre kunders virksomheter intelligente.

Nalbant har 20 års fartstid fra Telecom og IT bransjen med roller innenfor forretningsutvikling, salg og ledelse, både fra små- og mellomstore bedrifter til store globale aktører.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost med noen linjer til tips@digi.no. Husk å legge ved et bilde i OK oppløsning (minst 1000 piksler bredt). 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen