RESULTATERFINANS

JP Morgan kastet av nettet

Den prestisjetunge amerikanske investeringsbanken JP Morgans nettside ble i går koblet ifra. Grunnen var at de ikke hadde betalt for domenet.

Sigvald Sveinbjørnsson
14. juni 2000 - 08:03

Ikke regn med at bankene betaler regninger. Det fikk Network Solutionserfare da de prøvde å få inn penger fra den prestisjetunge amerikanske investeringsbanken JP Morgan.

Selskapet skulle betale en årlig avgift på 35 dollar, 320 norske kroner, for å vedlikeholde domenenavnet jpmorgan.com. Men selskapet har ikke greid å hoste opp pengene og Network Solutions så ingen annen mulighet enn å fjerne forbindelsen mellom det kjente jpmorgan.com og Internett. Det melder Cnet.

Network Solutions opplyser at det er sjelden store selskaper "glemmer" å betale domeneavgiften, men eksemplene er saftige. Blant annet har Microsofts mailtjeneste Hotmail blitt kastet av sitt domene på grunn av samme feil. Da måtte en teknisk konsulent fra Tennessee, som oppdaget problemet, sende inn en sjekk på 35 dollar.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.