BEDRIFTSTEKNOLOGI

Justisdepartementet kjøper 17 000 hjemme-PCer

Justisdepartementet har valgt Getronics AS og Cinet PC som leverandør av hjemme-PCer til 17 000 ansatte i hele justissektoren. Dette omfatter blant annet Politiet og Fengselsvesenet.

Therese Werenskiold
12. okt. 1999 - 19:07

Getronics er valgt som leverandør av hjemme-PCer  til 17 000 ansatte i justissektoren, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen er den største som Getronics inngår på dette området i år. Tilbudet omfatter rundt 270 virksomheter som rapporterer til Justisdepartementet, blant disse Politiet og Fengselsvesenet.

Getronics tilbyr to stasjonære og et bærbart alternativ. Cinet PPI-700 som den kraftigste, og den litt lettere modellen Cinet LP 800. Begge modellene leveres med Microsoft Office 2000 og 17 tommers skjerm.

Det tredje alternativet er en bærbar modell. IBM Thinkpad 390, basert på en Pentium II prosessor samt tilleggsutstyr og programvare. Alle modellene leveres med Canon BJ-4400 farge blekkskriver.

- Justisdepartementet har valgt en hjemme-PC løsning som omfatter en rekke produkter og tjenester. Foruten selve PCen omfatter ordningen blant annet

brukerstøtte med svartidsgaranti, forsikringsordning og opplæringspakke sier Per Andersen i Justisdepartementet i pressemeldingen.

Videre legger han til at Getronics ble valgt fordi de leverte et tilbud som totalt sett var best. I tillegg har Justisdepartementet lagt vekt på at leverandøren skal ha erfaring fra tilsvarende store prosjekter. Getronics er også allerede en stor leverandør av datautstyr til justissektoren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.