Kanonvekst for Catch

Bredbåndsleverandøren Catch Communications leverer kanonvekst og overskudd for første halvår. Christen Sveaas er storeeier i teleselskapet.

Bredbåndsleverandøren Catch Communications leverer kanonvekst og overskudd for første halvår. Christen Sveaas er storeeier i teleselskapet.

Catch Communications, som leverer bredbåndstjenester hovedsakelig mot bedrifter og offentlige virksomheter, la i dag frem et halvårsresultat før skatt på 9,4 millioner kroner etter å ha omsatt for 123 millioner kroner i perioden. Det er en betydelig forbedring (186%) i forhold til første halvår 2002, da omsetningen endte på 43 millioner kroner. Driftsresultatet (EBITDA) endte på 20 millioner kroner i perioden.

- Vi er meget godt fornøyd med både omsetningsveksten og resultatet for første halvår. Det viser at vår forretningsmodell er lønnsom og skalérbar. Catch har med 8 strake kvartaler med lønnsomhet og vekst tatt utfordrerposisjonen i bredbåndsmarkedet for bedrifter og offentlig virksomhet i Norge, sier administrerende direktør Kjell Ivar Hansen i en pressemelding.

Selskapet forventer betydelig vekst også i tiden fremover, og opplever økt etterspørsel etter VPN- tjenester fra bedriftskunder som ønsker å etablere virksomhetskritiske virtuelle private nettverk.

Catch tilbyr symmetriske (samme hastighet i begge retninger) høyhastighets VPN-tjenester på inntil 8 Mbps på landsdekkende basis.

Selskapet lover nå en sterkere satsing på nye og eksisterende ADSL-produkter rettet mot småbedrifts- og hjemmekontormarkedet.

- Det er et markedspotensial for en høyende ADSL-tjeneste til riktig pris. For Catch er dette en komplementerende teknologi som gir større bredde i tjenestespekteret, tror Hansen.

Til toppen