BEDRIFTSTEKNOLOGI

KDL innlemmer audiovisuell bransje

Audiovisuelt (AV) forum har lenge arbeidet med å samle seg i et felles interesseorgan. KDL og AV-forum har besluttet å legge inn AV-forum som et råd under KDL.

Eirik Flaa
23. juni 1997 - 18:34

Den audiovisuelle bransjen omsetter i Norge for 400 millioner kroner i året og omfatter i overkant av 30 foretak, hvorav 14 er medlemmer av AV-forum. Etter et enstemmig vedtak fattet i samråd mellom Kontor og Datateknisk Landsforening (KDL) og AV-forum, skal AV-forum nå legges inn som et eget råd under KDL.

- Vi har ikke utarbeidet detaljene for samarbeidet ennå, men dette vil trolig bli gjort i løpet av uka, sier prosjektleder Per Martin Fossmark i KDL til digi. Fossmark legger til at tilknytning av AV-forum ikke nødvendigvis fører til økt medlemsmasse.

- Alle medlemmene velger individuelt om de ønsker medlemskap i KDL, sier Fossmark og forklarer at AV-forums tilknytning uansett blir relativt beskjeden sett i forhold til KDLs øvrige medlemsmasse.

AV-forum har lenge vært på utkikk etter en interesseorganisasjon, og håper med tilknytningen til KDL å dra nytte av KDLs ressurser og tyngde som bransjeorganisasjon. Forumet vil beholde strukturen etter tilknytningen til KDL.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.