Nytt om navn 

Kirsti Kierulf forlater PA consulting etter fire år, og blir direktør i Creuna

Kirsti Kierulf blir ny kundedirektør i Ceruna.
Kirsti Kierulf blir ny kundedirektør i Ceruna.

Kirsti Kierulf forlater PA Consulting etter nesten fire år som rådgiver, og begynner nå som kundedirektør i Creuna. 

Kierulf har betydelig erfaring med omfattende og sentrale prosesser innen IKT og digitalisering i offentlig sektor, skriver hennes nye arbeidsgiver i en pressemelding. 

Den ferske kundedirektøren mener Norge har kommet langt for å legge til rette for utviklingen av fremtidsrettede offentlige tjenester. Men kompleksiteten er ofte høy, og utvikling av ny teknologi krever tett samspill mellom organisasjon og utviklere.

– I Creuna har vi kompetanse på alle sentrale områder, inkludert design, teknologi, merkevare og innhold. Kanskje like viktig – vi har integrasjonskompetanse og metodikk som gjør oss i stand til å se alt i sammenheng og levere verdifulle bidrag fra dag én i prosessen.

– Dette har stor verdi for offentlige aktører og gir Creuna mulighet til å bli en viktig partner for det offentlige Norge, sier Kierulf i en pressemelding.

57-åringen har tidligere jobbet som konsulent i IBM, innovasjonsdirektør i Accenture og vært styremedlem i IKT Norge. Hun har også ledet det nasjonale programmet for digitalisering av kommunesektoren, Kommit.

– Kirstis unike kompetanse og erfaring i skjæringspunktet mellom digital teknologi, organisasjonsutvikling og offentlige prosesser vil gjøre oss i stand til å hjelpe offentlige aktører med å ta store skritt og utvikle fremtidsrettede tjenester, sier administrerende direktør Birgitte Angelil i Creuna Norge.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen